Algemene info

Op een prachtige locatie in de uiterwaarden bij Deventer heeft Band In A Barn een hele fraaie pre-productie ruimte tot haar beschikking en ingericht. Het is een boerderij vlak bij de IJssel.


(Villa Zeno in de farm)

Naast een grote ruimte van 6.00 x 6.15 meter x 3.45 meter hoog is er een grote ruime keuken met basis benodigdheden en slaapkamers met matrassen tot 8 of 10 personen

De ideale plek om te repeteren, te werken aan materiaal en meerdere dagen te verblijven en zo intensief en in afzondering te werken aan materiaal, schrijven van nummers of het opzetten van demo’s om toe te werken naar een album/studio opname. Je kunt zelf aanvullende mensen meenemen zoals een engineer of producer of bij live materiaal bv een regisseur.

Naast deze faciliteiten is er de mogelijkheid om in een nabijgelegen kasteel met zeer fraaie uitstraling een intieme showcase te geven. Dit vraagt wat specifiekere afstemming, maar kan een verblijf op de locatie nog meer meerwaarde geven.

De kosten per nacht/per dag (24h.) zijn € 100,- ex btw. Je zorgt zelf voor beddegoed, eten en drinken en je eigen backline en eventuele opname apparatuur etc. We streven naar bookingen van 5 dagen of meer. Per booking is er € 50,- afhandeling / bookingsfee / voor adminstratie, check van de ruimte etc.

Wim Kuper 06 – 42 09 36 29 w . kuper @ band in barn.nl


Foto’s door Guido Crolla / Denkbeeldenstorm

Agenda

Juni 2012 tot nu
Villa Zeno, Ivo Schot, Knowmads, KW Toering, Roos Blufpand, Suit, Knowmads II, Preproduction 2 Projects, Orgelvreters, Acoustic Treatment Farm, Thistledown, New York City, Christmas & Nieuwjaar, The Suit Project, Pino Music, De Procesregisseur Coaching & Training, CreAid Teamdag, MM, Ingrid van Elzen, Willem de Vreede, Roel Verberk Preproduction

Oktober
Beschikbaar
25,26,27 Okt. Bezet

November
Beschikbaar

December
Beschikbaar
27 Dec tm 3 Jan Bezet