Wij houden er van om dingen te maken. Filmpjes, foto’s, blogteksten, maar ook eindproducten en t-shirts. De blogteksten, foto’s en filmpjes weten jullie allemaal al te vinden, die staan immers op deze website. Nu zijn echter ook de eindproducten en t-shirt/truien die we maken op het internet te vinden en te kopen!

Dollypop heeft sinds kort namelijk haar eigen online webstore. Een webstore waar allerlei mooie Shaken en Band in a Barn artikelen te vinden zijn! Al deze artikelen zijn tegen een zachte prijs aan te schaffen.

Daarnaast heb je met de aanschaf van een artikel niet alleen een mooie herinnering aan Dollypop in handen, maar ondersteun je de stichting ook nog eens in haar werkzaamheden. Een echte win-win-win situatie!

De webstore is hier te vinden en zal in de loop van de tijd steeds meer gevuld raken. Houdt het dus in de gaten!