Twee Ons en de Oogst van Band in A Barn

Tijdens de Band in A Barn editie van Februari 2010 was de viermans-formatie Twee Ons uit Enschede mee en dat bracht een zeer mooie mix en diversiteit. Het was soms een intensief proces maar met veel vruchten, zoals we hieronder kunnen lezen:

“Wij van Twee Ons hebben deze week onze nieuwe Lente EP gereleased. Hij is gratis te downloaden via deze link of op www.tweeons.nl.

Wij vinden zelf dat 80% van de vooruitgang sinds de Winter EP te danken is aan Band in a Barn. Doordat we met het EPisch project elke drie maanden een EP uitbrengen die past bij het seizoen is dit goed te horen. De Winter EP kwam een week voor BIAB uit.

Perfecd - Twee Ons


We krijgen al veel goede reacties op de Lente EP. Met name dat het beter gemixt is en creatiever in elkaar zit. Dus Band in A Barn: dank daarvoor!

Groeten,

Ivo Kleine Schaars
Perfecd
Twee Ons”

Heren: nogmaals dank voor jullie deelname en hopelijk tot snel!