Via het weblog van Nils Roemen kwam ik dit bericht tegen. Ik zat nog te denken, zal ik een link plaatsen, een klein stukje kopiëren, maar geheel in lijn met de inhoud van de post, kopieer ik het hele stuk! En ja! De t-shirts en hoodies zijn te koop!

T-shirt (dames en heren, dead horse & Watch me go m*thf*ckers) €15,-
Hoodie (dames en heren, Watch me go m*thf*ckers) €30,-

Verzendkosten €2,95

Je kunt ze bestellen via onze webstore!

Door Nils Roemen 06-05-2010

Copyright beschrijft aan het begin van een boek vaak uitvoerig dat er niks gecopieerd etc mag worden tenzij schriftelijk toegestaan door… bla bla. Zou dan het tegenovergestelde wellicht copywrong zijn. Je mag alles wat je hier leest delen, copiëren en verspreiden en het is tof als je je bron vernoemd.
In dat geval ben ik een groot aanhanger van copywrong. Inmiddels op zoveel manieren ervaren hoe je kan vermenigvuldigen door te delen. Een erg gaaf voorbeeld ondervond ik toen ik onlangs door Wim Kuper van Stichting Dollypop werd uitgenodigd om mee te denken met een van hun initiatieven. Aan het eind van de bijeenkomst zij WIm dat hij nog een verassing voor me had. Uit een grote doos toverde hij een T-shirt en een trui met daarop een beeld van uitspraken die hij van mij had gehoord tijdens een Durftevragen waar Wim bij was.

“whatch me go m*thf*ckrs”
een uitroep die ik regelmatig gebruik als mensen zeggen dat het echt niet kan.

“dead Horse”
Ik heb al een tijd geleden besloten niet meer aan dode paarden te trekken. Als mensen of organisaties zeggen dat het niet kan, geen zin heeft etc, laat ik hen in hun gelijk en richt mijn aandacht op degene die er wel in geloven en het energie willen geven.

Wim is het type die altijd zorgt dat er meer gebeurt als je hem in beweging brengt. Zo kwam hij dus op het idee van een paar van die uitspraken truien en T-shirt te drukken. Dit had ik zelf niet bedacht en zeker niet gerealiseerd. Zie hier door het delen van je ideëen onstaat er meer. Dus voor alle duidelijkheid. Op dit blog en deze post zit nadrukkelijk copywrong: deel, copiëer en verspreid als je dat wilt en het is helemaal tof al je de bron erbij wilt vertellen.