Donderdag 1 april, kikker in je bil. Al decennia lang een dag vol grappen en grollen. Veters vastbinden, bananenschillen op straat gooien en al van dat soort dingen, maar Dollypop doet dit jaar een keertje niet mee. In tegenstelling tot de gehele wereld gaan wij die dag serieus aan de slag met tekst.

Tekstschrijver Mauk van der Woude (CommunityPlaza & Womby) geeft die dag namelijk aan Dollypop en mensen uit onze community (mensen die ooit mee hebben gedaan aan een project) een tekstworkshop in de Caballero fabriek in Den Haag. Bij Dollypop willen we namelijk ons netwerk ook graag nieuwe dingen leren. Tijdens deze dag gaan we op zoek naar het antwoord op de vraag: “hoe houden we teksten kort, duidelijk en interessant?” een vraag die vooral op het web zeer belangrijk is. In het dagvullende programma’s zullen we een aantal lessen van Mauk leren, maar zeker ook zelf aan de slag gaan.


We zijn heel erg blij dat we op deze manier niet alleen onszelf, maar ook de mensen in ons netwerk wat nieuwe kennis kunnen geven!