Vandaag begonnen met het bespreken van wat wij graag willen. Iets wat wij willen verbeteren is het verschil tussen onze live performance en de cd. Wij krijgen vaak goede reacties op optredens, maar veel personen die onze opnames hebben geluisterd vinden dat die kwaliteit niet terug komt op in de opname. Waar dit aan ligt is voor ons zelf moeilijk te zeggen. Ligt het aan de mix, of valt er iets te verbeteren bij het opnemen? Dat is wat wij hopen te ontdekken in de komende drie dagen.

Vandaag zijn we met Jacob (producer) en Jos (engineer) begonnen om naar dit doel te werken. We hebben een ouder nummer gepakt en beginnen van voor af aan. De beat ligt, de vocals komen er opnieuw op om vervolgens deze twee in perfecte synergie te krijgen, althans…perfect is een groot woord maar sowieso een goed streven. Wat vandaag al wel duidelijk is geworden is dat het erg goed is om eens al je oude vastgeroeste gewoontes in het opnameproces onder je vandaan te laten schoppen en het eens helemaal anders aan te pakken. Vanavond zijn we de nieuwe, ‘goede’ weg ingeslagen, waarvan hopelijk morgen meer resultaat te zien is!

Powpow, brakkabrakka!

Twee Ons voor live!