Aankomende tijd zullen we wat verschillende producers en engineers aan jullie voorstellen die meedoen met Band in a Barn. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar dus geef je snel op!

Hagenees René van der Zee houdt zich al zo’n 20 jaar met muziek bezig.

Sinds 1992 als zanger/gitarist van de band Cooper, van ‘97 tot ’99 als gitarist van Junkie XL en vanaf 2005 als bandcoach en producer van bands als San Andreas uit Dordrecht en In Stitches uit Amsterdam. Met Cooper heeft Van der Zee de kunst van het produceren kunnen afkijken van mensen als Michel Schoots ( drummer van Urban Dance Squad en producer van o.a. Racoon ) en Bill Stevenson ( producer van o.a. NoFX en Rise Against ). Met die laatste is ook het nieuwste Cooperalbum ‘Right Now’ opgenomen.

Van der Zee beschouwt zichzelf als producer in de klassieke zin des woord: Iemand die zich vooral richt op de liedjes en de arrangementen daarvan. Volgens hem moet ook daar de prioriteit liggen als het gaat om het produceren van een album. Dat is de basis van alle goeie platen.