Onderstaande Post is ingehaald door de tijd. Esmaye gaat helaas niet meer mee met Band In A Barn. Mogelijk in een toekomstige editie.

Naast Hunting The Robot, Coltrane, Twee Ons en Cinq Croniq komt singer/songwriter Esmaye ons vergezellen tijdens Band in a Barn XL!

Gedurende 1 intensieve week zullen muzikanten, producers, engineers, schrijvers, instrumentalisten op 1 locatie terug gaan naar de essentie ; het maken van muziek en het uitwisselen van inspiratie. Het onderzoeken van muziek, tracks, arrangementen, experimenteren en toewerken naar het verdiepen van het bestaande materiaal. Mocht je je nog willen opgeven wees er dan snel bij ; er zijn nog enkele plaatsen voor producers en engineers zie www.bandinabarn.com of deze andere blog-post voor meer info.

“Driven by curiosity and guided by her own philosophy on life Esmaye gathered her thoughts and desires, transforming them into twelve beautiful songs on her debut album “Elements in Me” Inspired by the four elements she takes you on an intriguing and passionate journey, combining acoustic and electronic sounds into her own unique style.

“Elements in Me” is a spiritual pop record that flirts with elements of dance and electronic music. As a composer and lyricist, Esmaye uses experiences from her own life as a guideline to explore the variety of themes in her songs.
“You can find the strength to lead your own life, it doesn’t matter where you’re from or how dark it’s been.. you are the light”

Esmaye is a groundbreaking and refreshing new artist with a mind of her own who doesn’t shy away from the bigger picture of life while staying grounded at the same time.”

Lees meer over deze geweldige artieste op haar site.