Duizendpoot Pepijn van Dorst (conservatorium HKU) is buiten de theaterwereld (2e prijs AKF, Miles en Tram 7) ook als gitarist actief in de jazz- en rock-industrie (Vrienden van Amstel, de Helden, the Nouns). Daarnaast coacht hij bands (Marike Jager), en doceert vrije improvisatie voor ensembles (stichting Buitenkunst en TU Delft), en was geluidstechnicus bij het SJU-huis. Hij is als componist, producer en sound-designer bij Music on Motion te bewonderen op www.musiconmotion.nl.

Humor heeft hij dan weer niet, dat is het enige.

In de vorige editie van Band in a Barn heeft hij de producers bewust gemaakt van de manier waarop ze communiceren met de band en met de engineers. Om uit een artiest/band te halen wat erin zit, leert hij je hoe je de band van je richtings-verandering overtuigt, hoe je moet plannen, en wanneer je de teugels strak houdt en wanneer je ze los laat.