In februari zitten we tijdens Band in a Barn én Shaken in Le Château-Ferme de Macon.


“Dit gebouw in steen en breuksteen vormt een architecturaal juweeltje in het groene kader van de streek. Het is gelegen in het centrum van Macon, nabij een enige lindeboom uit de vijftiende eeuw en het overheerst de Helpe-rivier. Dit waardevolle gebouw kon gerenoveerd worden dankzij het project “Phasing out” van het Waalse Gewest. Het bevat nu 14 heel comfortabele verblijven en 2 congreszalen. Tijdens uw verblijf kan u van heel wat activiteiten genieten: tot rust komen, zich herbronnen, een frisse neus halen, wandeltochtjes maken langs de 100 kilometer bebakende paden, onze streekproducten proeven, onze musea bezoeken of een bezoek aan ons nabije buurland brengen.”
via http://www.chateaufermemacon.be

Dit geweldige kasteel hebben we beide weken tot onze volledige beschikking. Door deze inspirerende locatie zal de creativiteit overvloeien.
Je kunt je nog opgeven voor Shaken én Band in a Barn! Kijk op de sites voor meer informatie. www.shakennotstirred.nl en www.bandinabarn.com.