Projectmanager van Band in a Barn Misja van den Burg is een veelzijdig geluidstechnicus. Na zijn opleiding Muziekregistratie aan het conservatorium in Den Haag (tegenwoordig onder de naam Art of Sound) – waarbij het opnemen van muziek een essentiëel centraal thema is – komt hij in de wondere wereld van de kunsten terecht. Zijn werkzaamheden zijn altijd muziekgerelateerd; geluidstechnicus voor muziektheater, locatietheater, contemporary muziek & popmuziek, studio & concertregistraties, audio nabewerking voor film, audioproductie, etc.

Hij was ooit gitaarroadie voor Frank Boeijen, audio- engineer voor het Paard van Troje,  bij Touki Delphine en de Veenfabriek, dansgroep LeineRoebana, voor Grof Geschut, Marike Jager, Incense, Beef! en uitvinderscollectief PIPS:lab, stofte analoge banden af bij de Galaxy Studio’s, ging recent de studio in met PIPS:lab, GhostTrucker en STEYE. Daarnaast heeft hij zijn eigen VillaMooseStudio waar hij voornamelijk geluid mixt voor muziek & film en aan een concept sleutelt voor de studio van de toekomst.

Misja werkt graag samen met creatieve geesten; hij vindt het een uitdaging om de vaak verrassend originele, verhelderende, of soms juist op een abstracte manier naar de wereld kijkende artiest, aan te vullen en zijn concept of idee te helpen vertalen naar het publiek. Bij Band in a Barn geselt hij de muzikanten & producers/ engineers met zijn ochtendhumeur en corvéerooster.