Band In Barn XL : Februari 2010

Wie : Gezocht !

De afgelopen weken hebben we een drietal bands bekend gemaakt die meegaan tijdens de februari 2010 Editie van Band In A Barn. De vierde band volgt morgen. Deze is Editie is nu toepasselijk Band in A Barn XL genaamd. ! Waarom ?: Omdat de locatie voor deze editie is uitgebreid met 8 extra plaatsen en we nu dus ook 8 extra deelnemes kunnen plaatsen. Dat betekent dat de kosten voor deelname van producer/engineers omlaag kan van 750 Euro naar 400,- Euro. Voor een zeer inspirerende WEEK ; onderdak & top-eten (opnieuw door Joel Komkommer) op een top locatie.

Wat  :   Band in A Barn : Een week voor Inspiratie, Contacten, Uitwisseling & Kruisbestuiving.

Bij muziek gaat het niet om de opname, de hoeveelheid microfoons, de techniek of hoe hard er gespeeld kan worden. Het gaat om het proces, de kern, de energie, de essentie van muziek en de tracks. Terug naar Visie & Passie.

Hoe :

Tijdens Band in A Barn gaan 5 Bands en 15 producer / engineers met elkaar de uitdaging aan om elkaar te inspireren, nieuwe contacten op te doen en te werken aan het onderzoeken van en experimenteren met het muzikale materiaal van de bands. Hiervan worden registraties gemaakt door opnames, maar het gaat zeker niet om die uiteindelijke opname of om het maken van een demo-tje. Als je dat zoekt, kun je beter een studio-tje huren.

Het gaat om het proces en de inhoud. Het gaat bij Band in A Barn om wat er VOOR de microfoon gebeurt, met de muziek, met de intentie, met de creativiteit en kruisbestuiving van nieuwe onverwachte samenwerkingen, die je anders niet tegen komt of waar gewoon weg geen tijd voor is.

Voor reacties en Quote’s van eerder deelnemers ; Klik Hier of Hier !

Tijdens de aankomende Band in A Barn XL is er ook aandacht voor nieuwe media en hoe deze als bands, muzikanten, producer / engineers, in te zetten. Hierover later meer……    Voor meer info zie www.bandinabarn.com

Geef je snel op !