Band in A Barn 2010 12 tm 19 Februari

Deze week zijn we begonnen met het introduceren van de bands die de Band in A Barn editie van Februari 2010 gaan vullen. Na Hunting The Robot en Coltrane uit Den Haag volgt nu Twee Ons !

Gedurende 1 intensieve week zullen muzikanten, producers, engineers, schrijvers, instrumentalisten op 1 locatie terug gaan naar de essentie ; het maken van muziek en het uitwisselen van inspiratie. Het onderzoeken van muziek, tracks, arrangenmenten en toewerken naar het verdiepen van het bestaande materiaal. Mocht je je nog willen opgeven wees er dan snel bij ; er zijn nog enkele plaatsen voor producers en engineers zie www.bandinabarn.com

Een van de deelnemers over Band in A Barn“Ik hoop dat de hemel enigszins in de buurt komt van Band in A Barn !”. Meer quotes?  klik hier.

We zijn blij dat we Twee Ons kunnen verwelkomen in België aankomende februari. Het belooft zo een spetterende editie te worden !

Twee Ons ; De Beweging is Episch (check hun site voor meer audio & video !)

“Twee Ons is al sinds 2000 bezig met hiphop. MC’s Hpax en Perfecd en producer Magama besloten toen om samen muziek te gaan maken. Negen jaar, vijf releases, drie prijzen en heel veel optredens later zijn ze klaar om Nederland te veroveren.

Hiphop op gevoel, zo kan je de stijl van Twee Ons het beste omschrijven. Ze vertalen in raps en beats wat hen op dit moment bezig houdt. Deze werkwijze heeft geleid naar de laatste twee releases DieVerzen en DieVerzen DieLuxe eDietie. CD’s waarop Twee Ons laat zien hoe divers hiphop kan zijn, zonder te ver van de basis af te wijken.

Al vanaf het begin heeft Twee Ons haar releases om weten te zetten tot energieke en complete live shows. Naast veel vette tracks kan je altijd extra’s verwachten zoals freestyles en breakdance. Door hun onderscheidende releases en optredens heeft Twee Ons al verschillende prijzen in de wacht gesleept. In 2006 werd de Battle of Twente gewonnen, in 2007 de Oogst van Overijssel en in 2008 Bust Your Rhyme. Een mooie serie die in 2010 zeker een vervolg gaat krijgen!”