Band in A Barn 2010 12 tm 19 Februari

Deze week zijn we begonnen met het introduceren van de bands die de Band in A Barn editie van Februari 2010 gaan vullen. Gedurende 1 intensieve week zullen muzikanten, producers, engineers, schrijvers, instrumentalisten op 1 locatie terug gaan naar de essentie ; het maken van muziek en het uitwisselen van inspiratie. Het onderzoeken van muziek, tracks, arrangenmenten en toewerken naar het verdiepen van het bestaande materiaal.

Mocht je je nog willen opgeven wees er dan snel bij ; er zijn nog enkele plaatsen voor producers en engineers zie www.bandinabarn.com

Een van de eerdere deelnemers over Band in A Barn ; “Ik hoop dat de hemel enigszins in de buurt komt van Band in A Barn !”

We zijn blij dat we Hunting The Robot kunnen verwelkomen in België aankomende februari. Het belooft zo een spetterende editie te worden !

HUNTING THE ROBOT

| HUNTING AGAINTS THE NUMB. HUNTING FOR THE EXPERIMENT. |

Hunting The Robot is a young rapidly growing alternative/electronic-rockband from Eindhoven. They only exsist sinds January 2009 and have already been labeled as ‘So young, but oh so original!’ Hunting The Robot will surprise you with their spectalular liveshows and unexpected twists!

Before the birth of Hunting The Robot, three of them played for about one year in a band called Stereo Sunburst. They played with bands like ‘De Staat’, ‘Kensington’ and ‘Destine’. After the change in the lineup, where the former drummer started singing, they decided to change their music-style and their name.

These four guys, with an average age of 15, aren’t afraid of experimenting in their dancable rock. Some distinctive elements of their music are that the songs are always well thought out and the lyrics are made for ‘poking the brain’. They share the passion of bands like Bloc Party, Foals and Radiohead: create and explore.”

Voor meer bands klik hier !

Voor meer quotes over Band in A Barn : klik hier !