De afgelopen weken komen de aanmeldingen voor Band in A Barn 2010 binnen. Er zijn nu 3 bands aangemeld en we zijn bezig met de overige 2 slots. De komende weken zullen we kort aandacht aan een band besteden.

Van 3 voor12 oktober 2009 over Coltrane:
“Coltrane is een redelijk jonge band; in 2007 zijn de vier heren, Djin (zang), Elfir (gitaar), Maarten (drums) en Willem (bas), bij elkaar gekomen. Willem: “We kennen elkaar via via. Djin en Elfir zochten bandleden en toen zijn Maarten en ik erbij gekomen.” Omdat de heren nog niet zo lang bezig zijn, hebben ze nog geen cd. “Binnenkort komen we bij Stork On Air, daar gaan we vier nummers opnemen. Ook zijn we uitgenodigd voor Sound Engineer en gevraagd voor Band In A Barn. Daar gaan we ook opnemen. Het duurt denk ik nog wel even voordat er een echte cd uitkomt, maar in januari 2010 komt er sowieso wel een EP uit.”
Er is nog weinig materiaal van hen te vinden en dat zal na Band In A Barn zeker veranderen !

Coltrane