Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Jan Groenteman:

Ik kwam hier naartoe met een handvol liedjes, die ik zong vanachter de piano. Dankzij Band in a Barn heb ik een nieuwe vorm gevonden voor mijn muziek, die ik vooraf niet voor mogelijk hield. De interactie tussen muzikanten, producers en engineers en begeleiders zorgen ervoor dat het creatieve proces in een stroomversnelling raakt en iedereen alle facetten van het opnameproces bewust meemaakt. Meningsverschillen, clashes, maar ook heel veel lol en hier en daar magie.
Ik heb het gevoel gehad de hele week in een speeltuin rond te lopen, een speeltuin voor iedereen met hart voor muziek.
Bedankt voor een fantastische week.

Jan Groenteman