Alex van Popta van Hippopotamus:

Yooooo, hierzo Alex van Popta (keys) van de band Hippopotamus. Dit is mijn nieuwste project samen met longtime collaborators Jorn ten Hoopen (gitaar), Bas Kloosterman (bas) en Yori Olijslagers (drums). Onze muziek valt het beste te omschrijven als dansbare, alternatieve rock en we wilden graag meedoen met Band in a Barn om onze compleet gestoorde, onuitgewerkte ideeen meer structuur te geven. Dankzij Band In A Barn konden wij onze nummers in een bijzondere omgeving opnemen, met grenzeloos veel mogelijkheden om te experimenteren en onze muzikale kennis in enkele dagen enorm uit te breiden. Het unieke samenwerkingsverband tussen de jonge producers, ervaren producers, engineers en bands resulteerde in een bodemloze bron aan inspiratie. Onze songs zijn door dit project van stichting Dollypop naar zo´n bizar hoog niveau getild, dat we in de toekomst nog veel vaker de studio in willen gaan met de creatieve geesten die we tijdens deze 3 opnamedagen hebben leren kennen.

peace, Alex