De tweede avond van Band in A Barn. Jan Groenteman werkt met Clifford Guilo en een team van engineers en arrangeurs in “Le Cottage”aan materiaal in voorbereiding op opnames van morgen.Vandaag zijn eerste tracks basis met omni mic ingespeeld.

In “L’Auberge” is na de maaltijd van paprika salade met balsamic bianco en spaghetti bolognese, met DearWorld door Joost De Glopper als Producer gewerkt aan het inventarisen van het materiaal. Het grondig doorspreken van de tracks en wat er muziekinhoudelijk en productioneel nodig is wordt uitgebreid voorbereid. De sfeer is uitermate positief op deze toplocatie.

We houden u op de hoogte en verwachten het eerste “audio” materiaal morgen beschikbaar te hebben. Na deze eerste schetsen, volgt in latere dagen verdere voortgang van het proces. Het voornaamste onderdeel van Band in A Barn, het werken aan het inhoudelijk materiaal en daar het productieproces en opname technieken op aanpassen is in volle gang.